Doelstelling

Stichting Enjoy-Transport organiseert jaarlijks de Truckrun Lingewaard & Overbetuwe op de vierde zaterdag in september. Op deze dag geven wij mensen met een (lichamelijk en/of geestelijke) beperking uit de regio de mogelijkheid om in een konvooi van ruim 100 vrachtwagens mee te rijden. De Truckrun is een tocht die bijna drie uur toert door de diverse plaatsen in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Vele sponsoren, vrijwilligers en truckers zetten zich ieder jaar weer in om te zorgen voor een onvergetelijke dag voor alle mensen met een functiebeperking, hun families, vrienden en alle andere belangstellenden!

 

Truckrun Lingewaard & Overbetuwe vindt jaarlijks plaats op Julianaplein in Gendt. Ontvangst is de Providentia (Dorpstraat 5, 6691 AV Gendt). Dit gebouw wordt op deze dag omgetoverd tot een ware feesthal voor o.a. onze truckers, deelnemers, motorrijders en alle andere bezoekers.

Truckrun 2023 druk bezocht

Zaterdag 23 september heeft de achttiende truckrun plaatsgevonden. Dit evenement, georganiseerd door Stichting Enjoy Transport, rijdt jaarlijks door de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe.  Gelukkig waren de...