Organisatie

Arie Moed

Arie Moed

Voorzitter

Vanaf de oorsprong in 2004 ben ik verbonden geweest met de truckrun die een jaar later georganiseerd zou worden door Stichting Enjoy Transport. In 2013 ben ik officieel in dienst getreden binnen de stichting in de functie van secretaris. Tijdens die jaren ben ik eigenlijk altijd betrokken geweest bij alle werkzaamheden. In 2020 ben ik gevraagd als voorzitter van de Stichting en in die hoedanigheid wil ik mij blijven inzetten om er voor iedereen een geweldige dag van te maken.

 

Roy Leenders

Roy Leenders

Penningmeester

Ook ik ben vanaf de oorsprong in 2004 verbonden geweest met de truckrun. Met onze motorvrienden club BMA verzorgden we met onze motoren de begeleiding van de trucks. De eerste keer gingen we na een gedegen voorbereiding gewoon rijden. Zonder vergunning of politiebegeleiding. Wisten wij veel… Aangezien het grote succes van de run hebben we alles officieel gemaakt. Hiervoor verzorg ik dat iedereen officieel verkeersregelaar is. Ook heb ik samen met Jochem een nieuw sponsorplan opgezet. Vanaf nu zal ik me naast bovenstaande ook officieel inzetten als penningmeester.

Jordy Wigman

Jordy Wigman

Secretaris

Sinds 2013 ben ik betrokken bij Stichting Enjoy Transport. Waar het eerst begon met het beheren c.q. bijhouden van de website groeide de werkzaamheden in de loop der jaren steeds verder uit. Voorbeelden hiervan waren het verzorgen van promotiemateriaal, aanvragen van vergunningen bij overheidsinstanties en uiteraard het helpen (o.a. als verkeersbegeleider) op de dag van de truckrun zelf. Ik heb altijd dicht op het ‘secretarisvuur’ gezeten omdat Arie mijn schoonvader is. Ik neem dan ook graag het secretarisstokje van hem over. Ik heb er erg veel zin om dit evenement blijvend succes te laten zijn.

Wim Boerboom

Wim Boerboom

Bestuurslid

Ik ben al vanaf de beginjaren van de truckrun als chauffeur aanwezig geweest. Na wat jaren te hebben meegereden ben ik overdag gaan helpen met de organisatie en klusjes die over de gehele dag moeten gebeuren. In het dagelijks leven ben ik chauffeur bij Volvo Henk Scholten in Arnhem. Mijn grootste hobby is het besturen van een vrachtwagen waar ook de jaarlijkse truckrun een super mooie gelegenheid voor is. Wat is er nu mooier wanneer ik bij dit evenement een ander de dag van zijn leven kan bezorgen. Ik ben toegetreden in het bestuur om zo een bijdrage te kunnen leveren om de Truckrun in de toekomst voort te kunnen zetten. Ik hoop dat we samen de komende jaren mooie Truckruns kunnen neerzetten.

Erik Jan Maters

Erik Jan Maters

Bestuurslid

In 2022 ben ik zelf bij de truckrun betrokken geraakt. Mijn dochter rijdt al jaren mee. Ik heb 30 jaar een eigen transportbedrijf gehad. Sinds een paar jaar rijd ik nog enkele dagen per week voor de hobby. Ik vind het erg leuk me nu in te kunnen zetten voor stichting Enjoy Transport. Samen bezorgen we veel mensen een superleuke dag.

 

 

Truckrun 2023 druk bezocht

Zaterdag 23 september heeft de achttiende truckrun plaatsgevonden. Dit evenement, georganiseerd door Stichting Enjoy Transport, rijdt jaarlijks door de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe.  Gelukkig waren de...