Sponsoring

Op zaterdag 21 september 2024 zal de 18e Truckrun van start gaan.  Deze zal voor u en de inwoners van Lingewaard en Overbetuwe niet ongemerkt voorbij gaan. De lange stoet fraai verlichte trucks ziet en hoort iedereen voorbij komen. De kinderen en volwassenen met een beperking zwaaien u dan ook weer vrolijk toe.

 

Op deze website kunt u zien dat deze dag georganiseerd wordt voor kinderen en volwassenen  met een beperking of langdurige ziekte. Het is voor de ongeveer 150 personen een zeer bijzondere ervaring om in zo´n mooie hoge truck mee te rijden. Een uitje waar de meeste echt naar uit kijken!

 

De organisator van dit mooie initiatief is Stichting Enjoy-Transport. Maar wij hebben uw hulp hierbij nodig. Zonder uw bijdrage kunnen wij er geen fantastische dag van maken. Om dit alles mogelijk te maken willen wij uw medewerking vragen in de vorm een financiële bijdrage.

Het logo mag ook per mail aangeleverd worden!

Hoofdsponsoren

Rentall
JH Motoren
MGZ

Gouden sponsoren 

 

Mi Corazon
Wido
Welzijn Kruiswerk Huissen
Bemmel en haalderen stichting

Zilveren sponsoren

Wouter Isaac Rijnders
Bemap
Schenk
Oosterink
JST
Saat en Jansen elektrotechniek
Quintes
Vierboom trucks
Milder Holland
Schraven
Volvo Henk Scholten

Bronzen sponsoren

Flex account
MGZ Doornenburg
Rabobank
Hermans
Beijer
NDT
Vincent Milder
Home Garden Shop
Maurice Leenders
Dimaro
Flintrop
Arnhemse galszetterij

Overige sponsoren

Het gemeentenieuws
Velderman Webdevelopment
Wijs ijs
Showcase
Welkoop
Buurman
Kroon
Plus
Studio Eef
Brand Name

Truckrun 2023 druk bezocht

Zaterdag 23 september heeft de achttiende truckrun plaatsgevonden. Dit evenement, georganiseerd door Stichting Enjoy Transport, rijdt jaarlijks door de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe.  Gelukkig waren de...