Nieuwe website en inschrijvingen

Allereerst dank voor alle positieve berichten over de site en over de openstelling van aanmeldingen.👊

Het was een spannende middag met 3 man sterk achter de schermen 😅. Dit omdat de inschrijvingen nu via een online bestelproces gaat. Dit maakt het voor iedereen makkelijker en inzichtelijker. Net alsof je een kaartje voor het theater of festival koopt. Echter, we zijn tegen wel wat kleine dingetjes gelopen. 😊 Sommige hebben dit ook gemeld, waarvoor dank! Anderen hebben het wellicht niet gemerkt. Er zat een caching (geheugen) probleem in het bestelproces waardoor dit soms andere tekens gaf. Ook de opslag deelname feestavond werd af en toe niet goed mee geteld. De problemen zijn allemaal opgelost gelukkig.
Status om 20.00 uur is:

  • nog 40 inschrijvingen chauffeurs vrij
  • nog 112 inschrijving passagiers vrij.
    Als de chauffeursplaatsen op zijn bekijken we de inschrijvingen. Bij goedkeuring ontvang je een mail met een betaallink (via Mollie). Die dient dan binnen 3 dagen betaald te worden.
    Vragen? Neem contact op via het contactformulier
    Groeten Team Enjoy Transport 🚒🚐🚛